Bli med på våre fellestreninger

Hjertelig velkommen til Langhusløperne!

Vi er mange ulike typer løpere, og du finner forhåpentlig (og mest sannsynlig) et tempo som passer for deg. På vår ukentlige felles løpeturer deler vi oss for eksempel opp i en gruppe med et tempo på 5:30 min./km og en annen på ca. 6:30-7:00 min/km

I Langhusløperne fokuserer vi på lokal løpeglede og fellesskap, og vi har tilbud og treninger som skal passe til de fleste.

Vi anbefaler at du melder deg på øktene i Facebook-gruppa, slik at vi vet noenlunde hvor mange som deltar.

Her ser du de treningene vi tilbyr:

TIRSDAGSTUR

Hver tirsdag møtes vi ved Langhuset og løper en tur sammen kl. 18.30. Som regel er distansen på mellom 5-7 km. Vi tilpasser tempo til de som møter opp og deler oss gjerne opp i mindre grupper. Ingen skal løpe alene. Alle tirsdagsturer publiseres som arrangement i Facebook-gruppa vår. Bli med!

LANGTUR

2-3 ganger i måneden arrangerer vi felles langturer. Disse er fra 10-21 km. Langturene starter på morgenen på lørdager eller søndager enten kl. 9.00 eller kl. 10.00, avhenging av hvor langt vi løper. Start er på Sloratoppen. Tempo varierer og tilpasses løpere som deltar. Alle langturer publiseres som arrangement i Facebook-gruppa vår. Bli med!

HIKING / KOM I FORM

Har du lyst til å begynne å løpe? Har du en skade som gjør at du ikke kan? Eller har du bare lyst til å gå i stedet? Vi har både en hiking-økt og en kom-i-form-økt. Hiking er hyggelige gåturer i skogen og varer 1-2 timer. Kom-i-form-økten veksler mellom å gå og løpe veldig rolig. Info finner du i Facebook-gruppa.

Alle økter publiseres i Facebook-gruppa vår.